Holmenkollen Skifestival

Slik skal de gjøre det. Da solen stod opp i Holmenkollen onsdag morgen var russernes smøretrailer tagget ned med ukrainske flagg og slagord.


Apwjhnydylawom

Planen er å sørge for så mye blått og gult de ukrainske fargene som mulig.

. Vi skal male Holmenkollen blå og gul billedlig talt sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival Stefan Marx. Stefan Marx daglig leder for. Vi har et vidt spenn av oppgaver du kan jobbe med som frivillig under Skifest Raw Air i Holmenkollen.

Vi ser etter deg som er positiv utadvendt og glad i å jobbe sammen med andre. Femmila og tremila i Holmenkollen er ikoniske og en viktig del av norsk skihistorie. Utøvernes startnumre skal ha ukrainske flagg over og.

Holmenkollen har arrangert skirenn i over 100 år. Det er krig i Europa. Arrangøren planlegger en rekke tiltak for å markere støtte til Ukraina.

Men årets konkurranser får et spesielt bakteppe. For aller første gang er det i år TV 2 som skal sende verdenscuprennene i langrenn og kombinert fra Holmenkollen. Avisen får opplyst fra daglig leder i Holmenkollen Skifestival Stefan Marx at Ukraina som nasjon har trukket seg fra alle arrangementene.

Mars er det duket for fest i nasjonalanlegget. Etter coronastopp i 2021 er verdenscupsirkuset tilbake i Kollen i år. Vi skal male Holmenkollen blå og gul billedlig talt sier daglig leder i Holmenkollen Skifestival Stefan Marx.

Og det skal TV-seerne få merke. Russisk smøretrailer utsatt for hærverk i Holmenkollen Natt til onsdag ble det malt ukrainske flagg og slagord på en russisk smøretrailer. Her er det oppgaver som passer for alle og vi trenger fremoverlente positive og løsningsorienterte frivillige med på laget.

Og arrangøren går langt for å få det til.


World Cup Nordic Raw Air Tournament 2022 Holmenkollen Skifestival


Holmenkollen Skifestival Unforgettable Skiing Moments In Holmenkollen


Holmenkollen Ski Festival 4 6 March 2022


Holmenkollen Skifestival Unforgettable Skiing Moments In Holmenkollen


Tickets For World Cup Events 2020 Holmenkollen Skifestival


Holmenkollen Skifestival Community Facebook


Holmenkollen Skifestival 2020 30 Km Fellesstart Jacques Holst Flickr


Holmenkollen Skifestival Unforgettable Skiing Moments In Holmenkollen


Holmenkollen Ski Festival Lingofacts

Comments

Popular posts from this blog